Wat we aanbieden!

Diep scannen

Deze plagiaatscanner duikt in de oceaan van miljoenen webpagina's op internet om de exacte overeenkomsten met uw inhoud te vinden. De diepe scanfunctie controleert "de documenten, websites, onderzoeksdocumenten en artikelen grondig om de beste resultaten te onthullen.

Privacy gegarandeerd

We zijn ons ervan bewust dat onze gebruikers erg bezorgd zijn over de privacy en veiligheid van hun inhoud. We geven ook om uw privacy en doen ons best om ervoor te zorgen dat de inhoud onmiddellijk wordt verwijderd uit de database van onze plagiaatcontrole na de plagiaatscan.

Schrijfverbeteringen

Nadat je plagiaat hebt gecontroleerd, kan er meer op je takenlijst staan. DupliChecker biedt meer functies om zijn gebruikers te vergemakkelijken. Nu kun je ook de dubbele inhoud herschrijven en de grammatica controleren.

Meerdere uploadopties

Er zijn meerdere opties voor het uploaden van inhoud op deze gratis plagiaatcontrole. U kunt de inhoud eenvoudig in het tekstgebied plakken of een document uploaden vanaf uw apparaat of cloudopslag. Het document kan in elk formaat zijn van deze 7 opties: .tex, .txt, .doc, .docx, .odt, .pdf en .rtf.

AI-gebaseerde technologie

Onze tool is ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentietechnologie; daarom kan het elk plagiaat opvangen. Zelfs als de inhoud wordt geparafraseerd, zal deze beste plagiaatcontrole de duplicatie snel identificeren.

Highlights duplicatie

Nadat de plagiaat-test met succes is uitgevoerd, worden de resultaten op een zeer eenvoudig te begrijpen manier gepresenteerd. Deze plagiaatdetector gebruikt een kleurcoderingsschema om onderscheid te maken tussen de dubbele en unieke inhoud, waarbij de dubbele zinnen roze zijn gemarkeerd.

Bliksemsnelle resultaten

Zoals eerder vermeld, doorzoekt onze plagiaatsoftware duizenden webpagina\'s op basis van de geleverde inhoud; dat vertraagt ​​de resultaten echter niet. U krijgt het plagiaatrapport binnen enkele seconden.

Meertalige ondersteuning

De gratis plagiaatdetector kan wereldwijd worden gebruikt omdat het meerdere talen ondersteunt. U kunt plagiaat in verschillende talen controleren, waaronder Spaans, Russisch, Portugees, Nederlands, Indonesisch, Italiaans en Arabisch.

Resultaten in percentage

Voor het gemak van de gebruikers, zal onze plagiaatcontrole dubbele en unieke inhoudsratio in procenten weergeven. Als u een hoog plagiaatpercentage vindt, kunt u direct op de knop "Maak het uniek" klikken om van het plagiaat af te komen.

Demo-Video von Duplichecker

Eine kleine Demonstration von, Worum geht es auf dieser Website? Wie es funktioniert? und wie es dir helfen kann!

Der Plagiatsprüfer von Duplichecker.com ist eines der beliebtesten und beliebtesten Tools zur Erkennung kopierter Inhalte im Web. Ob dieser Inhalt aus Bildungszwecken oder aus dem Inhalt einer Website kopiert wird. Wir werden es für Sie erkennen.